Waarom jij vandaag nog aan de legging gaat

De legging is een kledingstuk waarover voor een lange periode nogal lacherig werd gedaan. Een legging is ordinair. Een legging is niet stijlvol. Een legging draag je in de jaren ‘80. Er kleefde toch altijd wel een Anita-achtige sfeer aan die verdomde legging. Modekenners stuurden de legging naar het verdomhoekje en zo ging de discriminatie van de legging nog eindeloos door.

Legging anno 2016

Hoe anders is het straatbeeld anno 2016. De legging is getransformeerd van ordinair naar een must have in jouw kledingkast. Celebrities dragen leggings. We sporten massaal in de legging. De legging is er alle soorten kleuren van de regenboog. Eindeloos veel verschillende patronen en stoffen. Niets is meer te gek. De legging is overal.

Het is niet gek dat de legging massaal in de armen is gesloten. De legging leent zich voor elke activiteit. Chillen op de bank, borrelen in de kroeg of op bezoek bij pap en mam. Het maakt niet uit. De legging volstaat voor allemaal. Leggings worden door alle grote merken geproduceerd. En dat is geen tijdelijke gril. Sporten is hip. Gezondheid is nog belangrijker. Het assortiment leggings blijft groeien. Zwarte leggings. Hippe leggings. Leren leggings. Wetlook leggings. De keus wordt alleen maar groter.

Voel je op je gemak

Laten we wel zijn. Een legging zit gewoon comfortabel. Het is praktisch. De legging geeft je de mogelijkheid om je te uiten hoe je je voelt: ‘Vandaag maar die roze met flamingo’s, ik voel me namelijk melancholisch!’

Wat je nog niet weet maar wel echt zo is: een legging is sexy. Een legging zegt: ‘Luister, ik ben okay met mezelf en het kan me niets schelen wat je daarvan vindt!’ Een legging kan stijlvol en speels worden gedragen. Jouw benen worden mooier in een legging. Hijs daarom je benen vandaag nog in een legging.